lördag 9 januari 2010

SOLEN SKINER =)

Underbart att vakna och se att solen skiner=) LOVLEY!!!
Haft sovmorgon riktigt skönt att sova ut,gå upp sätta sig vid tv/datan och äta en stooor fukost.Älskar frukost!Det är de bästa målet på dagen och idag blev de en stor kopp te,musli me mjälk och ägg smörgås :P
Älskling sover fortfarande och han ska få fortsätta med de<3 ;)

Igår kom jag hem duscha chilla åkte och hämta hem D sen kolla vi på SAWv1. Så grym och rå film!Ni som har sett den vet ju men ni som inte har de SE DEN! Om ni inte är känsliga för blod& dylikt.;)
Filmen börjar med att man få se en brud hugga av sig sin egen arm och en annan kille skär av sig sitt eget fett (buken) och det sprutar blod överallt och man får verkligen se allt..
Riktigt hemsk och resten av filmen forsätter samma sjuka händelser.. men älskar man skräckisar så gör man B-)

Saknar Miranda jätte JÄTTE mycket! Får magsår..Råkade se att hennes pappa & hon inte är hos farmor längre..vet inte vad som hänt men övernskommelsen va att hon fick åka dit om dom va hos farmor och inte nån annanstans..!!Är en lång story om varför..Men känns ingen bra att inte veta var dom är hos vem vad för folk osv=( är *ARG* Ska ringa dit snart koll läget.. chans på chans på chans blir INGA MER CHANSER NU!!

Ska träffa en person kl 13 idag fika snacka ut heter det nog ..ska bli intressant och jag tror de behövs..få se hur de går ;) :) återkommer om detta...

Kram & hej!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar