torsdag 20 maj 2010

MONDAYBAR

MONDAY BAR BLACK & WHITE CRUISE 3-5 JUNI 2010
Torsdag den 3 juni seglar M/S Romantika ut på den 26e Monday Bar-kryssningen sedan starten 2002. Monday Bar är Sveriges äldsta klubb för klubbmusik som trance, techno, house mm. Dessa kryssningar är numera världsberömda. Engelska DJ Magazine har listat Monday Bars kryssningar som en av världens 50 absolut coolaste fester!

För dig som inte varit med tidigare kan vi berätta att dessa fester nog är bland det roligaste du kommer att vara med om. En 40 timmar galen nonstopfest på Östersjön på helchartrat fartyg vilket innebär att det bara är klubbmänniskor ombord som verkligen vet hur man festar. All teknik är utbytt med enorma ljud- och ljusriggar, kraftfulla laserkanoner mm. Har vi tur med vädret kommer vi även att fortsätta festa hela natten på däck!



På den här kryssningen är temat BLACK & WHITE, dvs både musik i hårdare genrer som hardstyle, hardcore, hardhouse mm samt "softare" genrer som trance, house mm. Vi har bjudit in två av Europas tyngsta danskoncept, holländska Scantraxx (världsledande på hardstyle) samt RIOT - London, en av Englands tyngsta klubbar inom s.k. hardfloor.

Monday Bar har till denna kryssning bullat upp med en lineup med några hetaste djs inom trance, hardstyle, hardcore mm som Filo & Peri (USA), Tatanka och Zatox (Italien), Dash Berlin (Holland), Bryan Kearney (Irland), Lisa Pinup (England), BK (England) och många fler.




DJ lineup:

MONDAY BAR presenterar:
Filo & Peri
Bryan Kearney
Dash Berlin
Sebastian Brandt
Endymion
Tommyknocker
Taylor & Mac

SCANTRAXX presenterar:
Tatanka
Zatox
Alpha Twins
Davide Sonar
Wildstylez
Scope DJ
Wasted Penguinz
Da Syndrome

RIOT - LONDON presenterar:
Lisa Pin up
Anne Savage
BK
Luca Antonlini
Scott Attrill
Mark Breeze
Klubfiller

+ många fler djs tillkommer...


Va inne och spana på lite,Lyssna på musiken och är en heldel som faller mig i smaken KOMMER BLI GALET!
Synd bara att viss person inte föjer med.....Hade varit nice boo!

2 kommentarer:

  1. Så,.. Nu är jag anmäld till morgonträning... jag kommer att dö!

    SvaraRadera
  2. LOVLEY!! Kommer bli så jävla nice !! Är så taggad! beach yeeeah =)

    SvaraRadera